KNUZZ in Theresia

De herfst staat voor de deur. Genieten van het contrast tussen de frisse buitenlucht met prachtige herfstkleuren en het verlangen naar een warm thuis. Het is tijd om te bezinnen, de balans op te maken en los te laten wat we niet meer nodig hebben.

De herfst is mooi, maar voor sommigen ook een pittig seizoen. Juist nu is het moment om te verbinden. Omdat het nodig is, maar vooral omdat er simpelweg fantastische activiteiten op stapel staan in Theresia! Onder het motto ‘KNUZZ in Theresia’ hoopt Stadstuin Theresia er een fijn najaar van te maken. Voor de buurt, door de buurt. Naast de vertrouwde lezingen van hetPaviljoenPodium word je o.a. verrast door RAAMVERTELLINGEN van Tine van de Weyer in de etalageramen van het Metropolitan Museum, het Pop-up Pancake Project, het afscheidsmoment van ‘Superstedeke schept op’, KNUZZ op zondag voor senioren en Halloween-knutselactiviteiten voor kids.

Doe mee en like KNUZZ in Theresia op Facebook! https://www.facebook.com/KNUZZinTheresia/ En heb je een leuk idee voor het programma? Laat het weten! Veiligheid staat voorop. De basisregels om het coronavirus onder controle te krijgen gelden uiteraard ook bij activiteiten van KNUZZ in Theresia. Om voldoende afstand te kunnen garanderen is er voor activiteiten binnen een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Graag aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..