Kunstwandeling Theresia

Stadstuin Theresia en Senior5.0. organiseren in samenwerking met Ro-Nalt Schrauwen, Dorith van der Lee en Marika Taborsky een Kunstwandeling Theresia in het weekend van 28 en 29 november.

En wij zijn niet een beetje, maar ongelofelijk trots op het talent dat meedoet aan deze 1e editie. Want ja, een kunstwandeling in deze tijd? Dat is een begrijpelijke vraag die wij onszelf ook hebben gesteld. Ervan overtuigd dat we dit juist nu moesten doen was het toch even spannend, maar het enthousiasme van mensen bleek ongekend. Daarvoor zijn wij alle kunstenaars, wijkbewoners met gastramen en eigen werk ontzettend dankbaar. Zij bevestigen ons vertrouwen dat er binnen de grenzen van wat kan en mag een nieuw samen kan ontstaan waarin wijkbewoners en andere Tilburgers in creativiteit verbinden.

En uiteraard, veiligheid staat voorop. De basisregels om het coronavirus onder controle te krijgen gelden uiteraard ook tijdens deze wandeling. Gezien de huidige situatie hebben wij ervoor gekozen om deelnemers onderweg toch maar geen hapje en drankje aan te bieden. Het is jammer maar het is wat het is, en wij hopen dat u ook met eigen knapzak volop geniet.

De route is vanaf vrijdag 27 november af te halen bij Stadstuin Theresia. Veel plezier en laat u verrassen tijdens een kunstzinnig weekend in Theresia!