Nieuwsbrief SENIOR 5.0 juni - juli 2020

NIEUWSBRIEF juni/juli 2020 Speciaal voor onze leden.

       KLIK voor de volledige NIEUWSBRIEF SENIOR 5.0 juni - juli 2020        

Het gebruik van de website en internet wordt steeds belangrijker voor ons, als seniorenvereniging. (p.vermijs)

De seniorenvereniging Senior5.0 behartigt de belangen van de leden en biedt een breed pakket van activiteiten en diensten aan om het leven in de pensioenleeftijd, maar ook  voor de mensen vanaf 50 jaar aangenamer te maken. In het bijzonder in de wijken Theresia-Loven-Besterd.

Voorwoord van het bestuur.

Het is al weer bijna zomer. Maar ook het Corona-virus is gelukkig minder onder ons. We hebben als senioren, meer als anderen,  de afgelopen tijd , meer geleden onder het virus.  We hebben als bestuur in maart / april veel van onze leden gebeld met de vraag: “ hoe het met hen ging ?”   Over het algemeen ging het goed met de leden en waren de mensen positief . We hebben ...


hierover uitgebreid verhaald in de vorige nieuwsflits. klik
 
We willen graag nog een aantal mensen bellen, die zeer aan huis gebonden zijn. We zijn nu weer verder in de tijd. Langzaam wordt de Lockdown door de regering losgelaten. We mogen weer naar buiten , met meerdere tegelijk, mogen op bezoek in het verpleeghuis en de sfeer bij de mensen is minder angstig . Mensen voelen zich al meer vrij.
 
Grote evenementen en veel mensen bij elkaar kan nog niet. Maar langzaam komen er meer activiteiten op afstand Dat geldt ook voor de seniorenactiviteiten. We denken dat medio Juni er meer seniorenactiviteiten kunnen worden opgestart; zoals biljarten in ‘t Spoor , Jeu de Boule , fietstochten etc. Het voelt als meer vrijheid.
 
Als bestuur hebben we ook weer vergaderd en oa gesproken over de zorg voor onze leden, de algemene ledenvergadering ( in het najaar), culturele uitstapjes, gemeentelijk bouwbeleid voor seniorenwoningen, lezingen in de Stadstuin , Rikken etc. Dat geldt ook voor de seniorenactiviteiten. We denken dat medio Juni er meer seniorenactiviteiten kunnen worden opgestart; zoals biljarten in ‘t Spoor.
 
Maar ook om nieuwe activiteiten te ontwikkelen in het kader van projecten die we aangevraagd bij o.a. het Oranjefonds en ZONMw. Daar berichten wij U nog apart over.
 
Wij hopen dat U in goede gezondheid weer langzaam kunt genieten van uw herwonnen vrijheid.
 
Peter Vermijs, voorzitter.